Vánoční dárček z českého křišťáľu

Prečo vybrať darček z českého krištáľu? Inšpirujte sa, objednajte včas a užite si pokojné sviatky bez stresu. Pretože nato sú Vianoce.

2 minúty čítania

mísalisboa

Rodinná tradícia plná radosti aj chaosu

Vianoce sú takmer v každej domácnosti tradíciou. Celá rodina sa zíde pohromade, stretnú sa príbuzní a pozvú sa známi aj neznámi. Vianočné sviatky by mali byť časom pokoja, pohody, odpočinku. Ale nie vždy to tak je.

Už od augusta rozmýšľame, čo by mal Ježiško priniesť. Ako ubiehajú týždne, čas na nákup darčekov sa skracuje. A čo je najhoršie? Niekedy nejde o obdarovanie jedného človeka, ale napríklad dvadsiatich ľudí.

Aký darček vybrať?

Vianočné darčeky by mali byť aspoň trochu praktické a mali by potešiť. Nemali by byť veľmi lacné, ani veľmi drahé. Pyžám, ponožiek, sviečok, darčekových balení čajov a sprchových gélov už každý dostal dosť. Chcelo by to niečo originálne!

whisky_sk

Český krištáľ je správna voľba

Štýlové, praktické, cenovo dostupné a v posledných rokoch čoraz obľúbenejšie ‒ také sú darčeky zo skla.

Jedným nákupom sa obdaruje celá rodina! Otcovi príde vhod whisky súprava, dedkovi sklenený štamprlík na obľúbenú slivovicu, babička si zamiluje poháre na víno s netradičnými motívmi a pre mamičku je tu nádherná váza na kvetiny.

kristal_sk

A čo pre známych a ďalších členov rodiny? Pre tých máme napríklad samostatné štýlové štamprlíky alebo elegantné poháre na sekt.

Desiatky rokov tradícií

Český krištáľ je ako darček vynikajúca voľba! Napríklad z pardubických sklární Crystal Bohemia sa dnes exportujú výrobky do celého sveta. A výroba skla má v Pardubiciach už takmer 150-ročnú tradíciu!

Hlavne si odpočiňte

Všetko máme na sklade, takže sa nemusíte strachovať, že darčeky neprídu včas. Od objednania po doručenie ubehnú zvyčajne 2 dni. Pozor si však dajte na vyťaženosť prepravcov ‒ to my neovplyvníme. :)